El-renovering – delrenovering eller totalrenovering

Er det ved at være tid til en el-renovering? Så lad os stå for din renoveringsopgave. Hos Hellerup Elektrikeren laver vi alle former for el-renoveringer. Det kan være renovering af din el-installation, men det kan også være en renovering af for eksempel dit køkken.

Vi udfører delrenoveringer og totalrenoveringer for både privatkunder, offentlige institutioner, boligforeninger og erhverv i blandt andet Hellerup, Gentofte og København samt mange andre steder.

Alt fra eltavler og stikkontakter til kontorer og køkkener

Vi har mange års erfaring med el-renoveringer, og det kan være alt fra eltavler, belysning og stikkontakter til totalrenoveringer af blandt andet trappeopgange, kontorer og køkkener med videre.

Renoveringsarbejde drejer sig ofte om vedligeholdelse, reparation og modernisering, men fokus kan også være udskiftning til LED-belysning, etablering af intelligente bygningsinstallationer og anden energioptimering.

Vi udfører delrenoveringer og totalrenoveringer såsom:

  • Kontorrenovering
  • Trapperenovering
  • Køkkenrenovering
  • Badeværelsesrenovering
  • Renovering af el-installation
  • Enhver anden el-renovering

​Kontakt os for at få en snak om el-renovering

Du er velkommen til at kontakte os for at få en indledede snak, og vi giver gerne vejledning eller hjælp til projektering. Vi tager også gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med en el-renovering. 

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for det ønskede el-arbejde. Vi ser frem til at servicere dig.

Kontakt os

Hellerup Elektrikeren

Bernstorffsvej 84, 2900 Hellerup 

Telefon: 39 62 27 27

E-mail: he@hellerup-el.dk

CVR: 32831990

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt