Ladestik til elbil og plug-in-hybrid

Mangler du et ladestik til elbil eller plug-in-hybrid? Så lad os etablere en ladestander eller ladeboks. Hos Hellerup Elektrikeren etablerer vi ladestandere og ladebokse til el- og hybridbiler, og vi etablerer også gerne en eller flere i dit hjem eller virksomhed.

Vi servicerer både privatkunder, offentlige institutioner, boligforeninger og erhverv i blandt andet Hellerup, Gentofte, København og mange andre steder.

Vælg mellem stander eller væghængt ladeboks

Salget af elbiler og hybridbiler stiger i takt med, at den grønne omstilling er kommet øverst på dagsordenen. Elbiler er nemlig fremtiden. Vi hjælper gerne med at etablere en ladestander eller et ladestik, hvis du også er den glade ejer af en el- eller hybridbil.

Du kan i værste fald få et voldsomt elektrisk stød, hvis du oplader din bil i en almindelig stikkontakt. Der kan også opstå brand, fordi almindelige stikkontakter ikke kan tåle den vedvarende belastning, som opstår, når du lader bilen op i længere tid ad gangen.

Vi tilbyder sikre standere og væghængte ladebokse, og vi kan også etablere flere, hvis du har mere end én bil. Der er forskellige ladebokse på markedet, og det rette valg afhænger af forskellige faktorer.

Det rette ladestik til elbil eller plug-in-hybrid afhænger af behovet for:

  • Hurtig opladning
  • Ladeboks med abonnement
  • En eller flere ladebokse/ladestandere
  • Adgangskontrol til din stander såsom nøgle, mobilapp, RFID-kort eller brik
  • Særskilt strømafregning ved hjælp af ekstern måler eller manuelle registreringer

Få mere at vide om etablering af ladestik til elbil

Du er altid velkommen til at få mere information om muligheden for ladebokse og ladestandere. Vi giver gerne råd og vejledning ud fra dine ønsker og behov. 

Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på etablering af ladestik til elbil. Vi ser frem til at servicere jer.

Kontakt os

Hellerup Elektrikeren

Bernstorffsvej 84, 2900 Hellerup 

Telefon: 39 62 27 27

E-mail: he@hellerup-el.dk

CVR: 32831990

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt